AMPOSTA

Miró (PSC), a l’alcalde d’Amposta: ‘Un programa electoral no és un pla estratègic’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

01/02/2018

El portaveu del PSC d’Amposta, Francesc Miró, ha afirmat aquest dijous que el municipi necessita un pla de mobilitat i un pla estratègic, tal i com es demana des de la Federació d’Associacions de Veïns. Quant al pla estratègic, Miró ha volgut respondre unes declaracions de l’alcalde a Canal 21 Ebre. En concret, Adam Tomàs va afirmar que l’Ajuntament no necessita un pla estratègic perquè l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta, amb majoria absoluta, té l’aval de la ciutadania al seu programa electoral. Miró ha volgut deixar clar que un programa electoral no és un pla estratègic.

Quant a la millora de la mobilitat, Miró ha recordat la proposta del PSC de fer gratuït el transport públic, així com d’habilitar una parada del bus a l’Hospital Comarcal del Montsià. En aquest sentit, el portaveu socialista ha lamentat que ara es vulga construir un pàrquing en superfície a la zona de l’hospital, al mateix temps que s’eliminen places d’aparcament amb les obres del carrer Gran Capità.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha anunciat que el PSC portarà al seu programa la creació d’una empresa municipal per comercialitzar energia elèctrica renovable. Això és just el que proposa la moció dels socialistes que es va aprovar al ple d’Amposta, i que busca combatre la pobresa energètica. Segons Miró, el cost per a l’Ajuntament podria ser d’uns 300.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>