AMPOSTA

Miró (PSC): 'No votaré l’1-O però respecto a tothom'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

21/09/2017

El president del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró, ha rebutjat la detenció d’alts càrrecs de la Generalitat per part de la Guàrdia Civil, en el marc de l’operatiu per evitar el referèndum. De la mateixa manera, el també portaveu del PSC d’Amposta ha lamentat que l’alcalde, el republicà Adam Tomàs, haja hagut d’anar a declarar aquest dijous davant de la fiscalia. En aquest sentit, Miró ha fet una crida a la serenitat.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, també ha expressat el seu suport al rapitenc Lluís Salvadó, detingut en l’operació Anubis. Miró ha reiterat els motius pels que no anirà a votar l’1 d’octubre, però ha dit que no troba malament que els independentistes ho facin.

Finalment, Miró ha explicat la seua decisió de no reenviar als municipis del Montsià un quarantena de cartells de l’Associació de Municipis per la Independència i de l’Associació Catalana de Municipis. Uns cartells en què es donava suport al referèndum de l’1 d’octubre i altres en què també es demanava el vot a favor del ‘sí’.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>