TORTOSA

Mireia Guarner i Youssef Abaghad dominen els 10 km de l'ATE


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

17/10/2017

Amb un temps més propi de l'estiu, el Running Series arribava aquest diumenge a Tortosa amb els 10 km de l'ATE, penúltima prova del circuit.

200 corredors concentrats als voltants del pavelló del Temple van participar en la sortida d'aquesta doble prova, també de 5 kilòmetres.

El circuit, totalment urbà i pla va travessar els carrers del centre de Tortosa i va creuar el renovat pont Blanc. La guanyadora de la categoria absoluta femenina va ser la tortosina Mireia Guarner. Per a ella, els 10 km de l'ATE són la primera prova del Running Series d'enguany i un banc de proves per a la marató de Frankfurt que vol córrer en un parell de setmanes.

En categoria sènior masculina, el líder del circuit, Miquel Also va guanyar, per fi, la primera prova del campionat després de fer tres segons llocs a la Galera, la Cala i el Perelló. L'absoluta va estar dominada per Youssef Abaghad en una categoria que segueix dominant Xavier Ortín que va obtenir un resultat més discret en aquesta cursa.

El 5 de novembre, el Running Series 2017 arribarà a la seua fi amb els 10 km de Jesús.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>