L'ALDEA

Milers de persones tallen l'N-340 i l'AP-7 en senyal de protesta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | L'ALDEA

03/10/2017

Milers de persones han tallat aquesta tarda la Nacional 340 i l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. L'acció s'ha centrat entre l'Aldea i l'Ampolla on milers de ciutadans han acudit per protestar d'aquesta manera contra la repressió policial durant la jornada del referèndum de l'1 d'Octubre en un ambient festiu amb càntics i lemes reivindicatius.

Entre els assistents, els alcaldes de l'Aldea, Dani Andreu o el Perelló, Ferran Cid. Andreu lamentava la violència del diumenge però ha destacat l'actitud de la ciutadania pense com pense davant aquests fets.

Per la seua part l'alcalde del Perelló demanava la independència al més aviat possible.

També estava Josep Caparrós. L'Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, un dels pobles afectats per la violència policial d'aquest diumenge es feia ressò dels sentiments de la gent després de l'1 d'Octubre, i com això ha sumat a més gent a la causa.

Poc després de les 16.30 els manifestants s'han retirat per permetre de nou el pas de vehicles. Per a la majoria, la tarda acabarà en una concentració a les places majors dels pobles de les Terres de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>