VINARÒS

Més sancions a Vinaròs per conduir drogat i begut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual / Nord TV | VINARÒS

25/10/2017

Les sancions per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues han augment a Vinaròs un 47 i un 26 per cent més respecte l'any passat. Aquesta és la conclusió de l'informe presentat per la Policia Local vinarossenca que ha donat a conèixer l'intendent en cap, Juan Manuel Doménech.

En cas d'anar begut en una taxa superior al 0,60 mil·ligrams, les sancions seran de caràcter penal, i en cas de donar positiu en drogues, també ho seran en valors inferiors a aquesta xifra. Pel que fa a les drogues, no hi ha una taxa de consum establerta, raó per la qual la policia podrà sancionar al ciutadà independentment de la quantitat consumida i del temps que faci des que s'ha fumat o ingerit la substància. Les penes poden ser de sis mesos a un any de presó i els conductors es poden veure privats de conduir entre un i quatre anys. També es considera delicte negar-se a realitzar les proves requerides per la policia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>