AMPOSTA

Més de 3.000 metres quadrats d’Expoclick a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà/ACN | AMPOSTA

12/11/2017

Amposta s’ha convertit aquest cap de setmana amb el paradís dels clicks. El pavelló firal de la població ha acollit 26 maquetes d’adults, més de 60 d’infantils i 14 punts de venda que s’han repartit en un total de 3.000 metres quadrats. De tota aquesta varietat ens en parla un dels organitzadors, Andreu Borràs.

Expoclick arriba enguany a la seva sisena edició completament consolidada tant amb participants com amb visitants, 12.000 l’any anterior. Els objectius són superar aquestes xifres i mantenir la qualitat.

El concurs de diorames és un dels actes més esperats. Rpger Limpos és un dels guanyadors que ha confessat que és un aficionat dels clicks des dels 5 anys.

Entre tant de clip hi ha molts d’aficionats i col·leccionistes com Martí Galleguet que ens ha explicat per què aquestes peces agraden tant i quines són les temàtiques que més triomfen.

Aquesta edició d’Expoclick ha tingut certa polèmica ja que l’organització ha retirat una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium. La decisió s’ha pres arran de la polèmica generada a les xarxes socials després que alguns mitjans digitals se’n fessin ressò per veure ‘adoctrinament’ en la composició.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>