TORTOSA

Més de 2.000 persones es manifesten a Tortosa per l’alliberament dels presos polítics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

08/11/2017

Més de dos-mil persones s’han manifestat aquest dimecres a Tortosa amb motiu de l’aturada general i per reclamar l’alliberament dels presos polítics. La marxa ha sortit des de la plaça Gerard Vergés, davant de la delegació de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, on aquest matí, per primera vegada des de la inauguració de l’edifici, onejava la bandera espanyola acompanyant la senyera. Una vintena de tractors de la Unió de Pagesos obrien la marxa que ha acabat a la plaça del Carrilet. Al llarg de tota la manifestació s’han sentit crits per l’alliberament del vicepresident Oriol Junqueras, els sets consellers i els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural. Abans de llegir el manifest s’ha recitat un poema de Joana Raspall. Jordi Romeva, el pare del conseller Raül Romeva, ha estat l’encarregat de llegir el manifest en defensa de l’autogovern de Catalunya i en contra de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

El manifest acabava reclamant l’alliberament dels presos polítics. La lectura del manifest ha acabat amb el Cant dels Segadors i novament crits de “llibertat”. En la manifestació s’ha pogut veure el l’exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, qui va se detingut per la Guàrdia Civil el passat 20 de setembre i durant dos dies. Salvadó ha intercanviat unes paraules amb Jordi Romeva amb qui s’ha abraçat emotivament. També hi han participat representants polítics d’arreu del territori i directors dels serveis territorials.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>