TORTOSA

Mayo Consultors, Despatx de l'Any segons el Col·legi d'Economistes de Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

15/11/2017

El despatx professional Mayo Consultors, amb seu a Tortosa, ha rebut el premi Despatx de l’Any 2017 per part del Col·legi d’Economistes de Catalunya. La distinció es va lliurar el passat 24 d’octubre en el transcurs de l’acte de Premis-Jornada dels Economistes 2017 que va tenir lloc a l’Hotel Majestic de Barcelona. El Col·legi d’Economistes de Catalunya compta amb més de 8.000 col·legiats i 2.000 despatxos professionals. El premi reconeix a Mayo Consultors la trajectòria professional de més de 32 anys, "el prestigi consolidat i l’assessorament altament qualificat que ofereix als seus clients".

En concret, el jurat que ha atorgat el premi considera que Mayo Consultors ha demostrat una forta sensibilitat per la formació constant i per la millora contínua dels seus professionals i una fidelitat cap a la organització professional del Col·legi d’Economistes de Catalunya. El jurat també destaca la seua identificació, participació i col·laboració amb la dinàmica econòmica i social del territori de les Terres de l’Ebre, ajudant a reforçar la imatge corporativa del Col·legi d'Economistes i de la professió d’economista en aquest territori.

Mayo Consultors és un despatx d’economistes, advocats i auditors, situat a Tortosa. Els seus actuals socis són Emili Mayo Marmaneu, economista, auditor i soci fundador; Maria José Gas Riera, economista i sòcia fundadora; i Maite Martí Tomàs, sòcia, economista i auditora. /// Foto CEDIDA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>