AMPOSTA

Masià acusa l’alcalde d’Amposta de voler controlar els Regants de la Dreta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

17/10/2017

El president del PDeCAT a Amposta ha acusat l’alcalde, el republicà Adam Tomàs, de promoure una candidatura alternativa per desbancar Manel Masià de la presidència de la Comunitat de Regants de la Dreta de l’Ebre. Només unes hores abans de les eleccions, el també fill del mateix Masià ha emmarcat la candidatura de Dani Forcadell, que és regidor d’Esquerra d’Amposta, en la lluita dels republicans per controlar la Comunitat de Regants, després d’haver assolit el poder a l’Ajuntament i a la Cambra Arrossera.

D’altra banda, Masià ha confirmat que aquest dilluns va presentar una denúncia contra Forcadell, per haver dit que la Comunitat de Regants havia afavorit la contractació del seu estudi de disseny. Masià ha recordat que en dos ocasions va guanyar un concurs públic, i que després ha fet treballs menors que només suposen l’1% de la facturació de la seua empresa.

En aquest context, Masià ha afirmat que la lluita per la Comunitat de Regants afecta negativament les relacions, ja malmeses, entre ERC i el PDeCAT a Amposta.

A banda, Masià ha confirmat que li agradaria ser el proper cap de llista del PDeCAT a Amposta, tot i que ha advertit que el més important és formar un bon equip.

L’alcaldable del PDeCAT hauria d’elegir-se per primàries abans de final d’any, i Masià ha manifestat el seu desig que en aquest procés puguin concórrer més d’una candidatura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>