L'AMETLLA DE MAR

Marxa de llums a l’Ametlla per demanar l’alliberament dels presos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMETLLA DE MAR

11/11/2017

Els veïns i veïnes de l’Ametlla de Mar van fer divendres a la nit una marxa de llums per demanar l’alliberament dels presos polítics. El Passeig Marítim de la població va ser l’escenari de la marxa ciutadana ‘Llums per la Llibertat’.

El vicepresident de l’AMI i alcalde de la població, Jordi Gaseni, va assegurar que ara és el moment d’aconseguir la llibertat dels empresonats i de tirar endavant amb dignitat.

Gaseni va ser un dels més de 200 alcaldes que dimarts van viatjar a Brussel·les per denunciar la ‘repressió’ de l’Estat i per donar suport al president Carles Puigdemont i a la resta de consellers desplaçats.

El republicà també va voler explicar com va viure des de Madrid el judici a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i als membres de la Mesa.

Gaseni va assegurar que Forcadell fa més servei fora que dins de la presó i va criticar la separació de poders i que s’usin els tribunals per solucionar qüestions polítiques.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>