TORTOSA

Mans Unides de Tortosa té dos projectes solidaris al Perú i Costa d’Ivori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

05/02/2018

L’organització Mans Unides ha presentat recentment la campanya ‘Comparteix el que importa’, que busca la implicació dels més joves en causes solidàries i de desenvolupament per aconseguir l’eradicació de la fam al món. Amb aquesta Campanya, Mans Unides finalitza el Trienni de Lluita contra la Fam (2016-2018) en què l’organització està treballant per donar resposta a les causes i problemes que provoquen la fam al planeta.

Segons Mans Unides, caldria acompanyar els més pobres, reforçar el dret a l'alimentació dels petits productors, contribuir al canvi cap a uns sistemes alimentaris més justos, i educar per a una vida solidària i sostenible. La presidenta delegada de Mans Unides a la diòcesi de Tortosa, Elena Tortajada, ha explicat que enguany s’han compromès amb dos projectes solidaris, un al Perú i l’altre a Costa d’Ivori.

Per difondre la campanya a la diòcesi de Tortosa, Mans Unides compta aquests dies amb la presència de Marcela Zamora, una missionera dominica del Rosari. Aquesta missionera xilena va treballar a Bolívia, però fa 12 anys que es dedica a millorar les condicions de vida dels habitants de les zones muntanyenques de Timor Oriental.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>