AMPOSTA

Manel Masià optarà a les primàries del PDeCAT d'Amposta: 'Més que un cap de llista, ens cal una llista amb cap'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

23/03/2018

Manel Masià ha confirmat aquest divendres la seua intenció de presentar-se a les primàries per ser el candidat del PDeCAT a les municipals del 2019. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masià ha assegurat que concorrerà a les primàries del proper 13 d’abril, amb l’objectiu d’evitar la reedició de la majoria absoluta del republicà Adam Tomàs, que ja ha anunciat que optarà a la reelecció. De fet, ha afirmat que “més que un cap de llista, el PDeCAT necessita fer una llista amb cap”.

Fa un any que Masià va convertir-se en el president del PDeCAT i ara ha decidit fer el pas endavant. Diu que volen encapçalar la llista perquè tenen “un equip potent” i perquè Amposta s’ha quedat “aturada”.

El president local del PDeCAT ha afirmat que el govern d’Esquerra d’Amposta “va amb la llengua fora”, i ha denunciat alguns dels incompliments de Tomàs. Ha recordat que l’alcalde va dir que l’Ajuntament deixaria de treballar amb els bancs que marxessin de Catalunya. També el retard en el nou contracte de neteja, o les obres del nou casal d’avis.

Finalment, Masià també ha afirmat que Amposta necessita un pla estratègic, i també s’ha mostrat partidari d’introduir canvis en el pla de mobilitat vigent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>