AMPOSTA

Manel Masià escollit cap de llista de PDeCAT d'Amposta per a les municipals del 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

16/04/2018

L'assemblea d'associats del Partit Demòcrata d'Amposta van escollir la candidatura de Manel Masià, com a cap de llista per a les eleccions municipals de l'any que ve.

Masià va rebre el suport unànime de tots els aplegats qui van fer costat a la seua proposta juntament amb membres del partit de les Terres de l'Ebre com Ferran Bel, Lluís Soler, Ivan Romeu o Mònica Sales.

Masià, va desgranar les seues intencions durant aquest pròxim any, tot fent una repassada del que ha estat el seu mandat com a cap local. "És hora de treure la vista del retrovisor i mirar la carretera, fixar el rumb i anar cap endavant".

Amb la candidatura "fem Amposta magnètica", Masià va criticar el Republicà Adam Tomàs: "Una ciutat magnètica, és una ciutat amb un propòsit, actualment Amposta està governat per algú que l'únic propòsit que tenia era desbancar Convergència i desprestigiar 28 anys de creixement". Seguint amb l'argumentari, va dir "que volia fer un ajuntament empàtic, amable, humil, i sobretot àgil".

Masià considera que una ciutat magnètica és aquella que "atrau inversions, o els seus ciutadans s'apropen i participen de les decisions de l'Ajuntament o creen esdeveniments culturals com Ebredansa", en referència al festival de Deltebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>