ASCÓ

Mal inici de temporada per a l'Ascó

Albert Pascual | ASCÓ

23/08/2016

No va haver sorpresa al municipal d'Ascó i l'Olot es va emportar els primers tres punts de la temporada. Els de la Garrotxa van aprofitar l'empenta durant una gran primera part, que va anar de menys a més i amb dos gols es va emportar la victòria.

Tot i això, van ser els locals qui van començar dominant el partit. Al primer minut Masqué va avisar, enviant un fort xut desviat. L´Ascó pressionava la sortida dels visitants, i dominava el joc, però no arribava amb claredat a porta. La primera arribada de l'Olot va ser al minut 7, en un xut desviat de Marc Mas. Els de Castillejo tractaven de tu a un Olot que li costava assentar-se en el partit i jugava molt precipitat.

Al minut 13 Gòdia haguera pogut marcar el primer gol per a l'Ascó gràcies a un xut llunyà ajustat al pal que el porter visitant va poder rebutjar. De mica en mica els visitants van anar despertant i arribant amb ganes a la porteria local.

Al minut 22, una pilota que es passejava per l'àrea local, la defensa no la pot treure, i aprofita Marc Mas per marcar el primer gol del partit. A partir d'aquí els riberencs acusen el gol, i passen pels pitjors moments del partit amb un joc molt desordenat, cosa que va aprofitar l´Olot per desplegar el seu millor joc.

El segon gol arriba al minut 39 en una mil·limètrica centrada d'Eric Vilanova que remata a l'aire Marc Mas, marcant un gran gol i fent pujar el 0-2 en el marcador.

A la represa l'Ascó va sortir més centrant i evitant el bon joc olotí de la primera meitat. Al minut 58 Jordi Martí cau dins l'àrea i demana penal que l'àrbitre no xiula. Dos minuts després el mateix Jordi Martí té una gran ocasió per marcar però no pot rematar bé.

L'Ascó seguia tenint nombroses ocasions de gol sense massa èxit. Al minut 62 nova jugada per a la polèmica a l'àrea visitant amb una jugada on es demanava mà.

L'únic gol asconenc arribava a sis minuts per al 90 en una jugada acabada per Jordi Martí. Amb el joc en atac per intentar empatar el partit, l'Olot aprofita una errada de la defensa local per marcar el definitiu 1 a 3.