BARCELONA

Judici popular contra el cas Castor, 'l'estafa que pagaran els ciutadans'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailXAL | BARCELONA

19/06/2017

Aquest dissabte es va fer a Barcelona el judici popular pel cas Castor, el magatzem geològic de gas que va provocar milers de sismes al Maestrat i les Terres de l'Ebre. L'objectiu d'aquest judici simbòlic era seguir en la lluita popular per canviar el desenllaç d'aquest projecte de gas. I és que la plataforma de gas no tornarà a funcionar però no està previst el seu desmantellament i són els consumidors els qui hauran de pagar la indemnització a les empreses.

L'Observatori del Deute en la Globalització, organitzador del judici popular, assenyala com a presumptes culpables el govern espanyol, el Banc Europeu d'Inversions i a l'empresa encarregada de la plataforma Castor. Diversos testimonis van intervenir aquest dissabte argumentant que el cas Castor és una estafa que pagaran els ciutadans.

Dimecres la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia demanarà un estudi econòmic d'ofici al Tribunal de Comptes, a Madrid.

Els objectius del judici popular són denunciar la presumpta vulneració de drets fonamentals en el cas de la plataforma Castor, evitar que es repeteixi aquest model i exigir la reparació del dany causat. Foto ACN.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>