Albert Pascual | TORTOSA

09/10/2017

Han hagut de passar sis jornades per veure les primeres victòries dels equips ebrencs a la Primera Catalana en una jornada daurada per al Tortosa i la Rapitenca que han acabat obtenint idèntics resultats.

Rapitenca 3 - 2 Sant Ildefons

La Rapitenca guanyava a la Devesa per 3 a 2 al Sant Ildefons gràcies a un hat trick de Marc Blasi en un espectacular final de partit. El conjunt mariner s'avançava al minut 15 però els de Cornellà igualaven al 36 i feien el segon al 78. Dotze minuts finals d'infant on Blasi era el gran protagonista en marcar dos gols en cinc minuts que donarien la primera victòria als de Germà Inglés.

Tortosa 3 - 2 Almacelles

I al camp de Bítem també va riure el Tortosa. Un Almacelles en plena forma i segon a la classificació inaugurava el marcador al minut 7 i només Manuel Puig podia empatar un minut abans del descans. A la segona meitat tornava a marcar el conjunt lleidatà, però Albert Virgili en una ràpida reacció tornava a igualar el partit per al Tortosa. Un empat a dos que es prolongaria fins al minut 89 quan el mateix Virgili era objecte de penal i transformava el definitiu 3 a 2.

Victòria treballada i més per a un Tortosa que va jugar des del minut 71 amb un home menys per a causa de l'expulsió d'Àlex González. Dos jugadors visitants també van ser expulsats en la jugada del penal, Joel Chiné i Rubén Brezmes.

Aquest dijous, 12 d'octubre, Rapitenca i Tortosa jugaran els partits ajornats amb motiu del referèndum del dia 1. La Rapitenca ho farà al camp de les Borges Blanques i el Tortosa a l'estadi del Sants a Barcelona.