BENICARLÓ

Jornada de pàdel marcada pel mal temps


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENICARLÓ

07/11/2017

La Lliga Comarcal de Pàdel també s'ha vist afectada per les inclemències del mal temps. La pluja del dissabte i el fort vente de diumenge van obligar a ajornar la majoria dels encontres de la zona nord on només va poder jugar-se un partit al Centre Johnny Montañés entre l'equip A i el Club Esportiu Amposta que guanyava per un clar 0-8.

A la zona sud sí que van poder jugar-se els partits a les instal·lacions del Bahia Mar on els canareus guanyaven per 8-0 al Faig Pàdel la Sénia, i al Pàdel Indoor Benicarló en una jornada de diumenge de màxima rivalitat contra el Club Tennis Vinaròs.

Arribats a la darrera jornada de la primera volta, els capitans del Club Tennis Vinaròs i Pàdel Indoor Benicarló feien una valoració molt positiva de la competició i de l'ambient que hi ha als seus equips.

L'encontre entre els dos equips va ser molt igualat, i això es va veure reflectit en un marcador final de 3-5 a favor dels vinarossencs. En canvi, els equips de la sèrie B jugaven a Vinaròs on els benicarlandos guanyaven per un clar 0-8.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>