L'AMETLLA DE MAR

Jordi Gaseni (ERC), partidari de concórrer el 21-D amb una estratègia comuna


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'AMETLLA DE MAR

31/10/2017

L’alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Jordi Gaseni, ha avalat aquest dimarts que els partits independentistes es presentin a les eleccions del 21 de desembre, convocades per Mariano Rajoy. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gaseni ha advertit que no es pot deixar les institucions del país en mans dels partits unionistes que han fet “trampes” per dissoldre l’autogovern. Així, el republicà ha dit que cal que les forces independentistes es plantegin, com a mínim, una estratègia comuna, encara que siga amb llistes separades.

D’altra banda, Gaseni ha afirmat que comprenia els motius de Carles Puigdemont i cinc exconsellers de la Generalitat per viatjar dilluns a Bèlgica, tenint en compte que a Brussel·les es troba la capital comunitària. L’alcalde de l’Ametlla de Mar ha dit que aquest moviment no ha estat una fugida de part del govern de la República, sinó un “desplaçament” del govern del país “en legítima defensa”.

D’altra banda, el vicepresident de l’AMI ha manifestat el seu optimisme i confiança, i ha negat que la República estiga suspesa per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. Gaseni ha demanat paciència i ha recordat que la defensa de la República ha de fer-se des de la no violència i des de la democràcia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>