TORTOSA

Jordan: “La nova República renuncia a tenir un nou hospital a Tortosa?”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/10/2017

El portaveu de Movem ha posat en qüestió aquest dijous que la nova República Catalana no prevegi la construcció d’un nou hospital a Tortosa, i que els membres del govern municipal hagin acceptat aquesta decisió de la Generalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordi Jordan ha recordat que, mentre a Tarragona o Girona sí que s’han compromès les obres de nous centres hospitalaris, a Tortosa tant el govern català com l’equip de govern del PDeCAT i Esquerra han renunciat a la construcció del nou hospital.

Jordan també ha tornat a criticar que el govern de Ferran Bel doni suport a l’avantprojecte de llei que impulsa el conseller Toni Comín, i que segons Movem podria suposar la privatització d’una part de la sanitat pública. De la mateixa manera, el portaveu de Movem ha acusat el govern municipal d’aprovar el canvi de gestió de l’Hospital de la Santa Creu i de la Clínica Terres de l’Ebre sense comptar amb l’opinió dels grups de l’oposició.

De fet, Jordan ha acusat al PDeCAT i Esquerra de no aplicar en la política municipal el mateix diàleg que reclamen al govern de l’Estat pel conflicte català. Així, el portaveu de Movem ha recordat que el govern municipal ha rebutjat totes les mocions dels grups de l’oposició en els darrers quatre plens de l’Ajuntament.

Finalment, Jordan també ha recordat que el nou contracte de neteja continua sense data, amb una pròrroga des de fa més de dos anys. De fet, ha afirmat que l’Ajuntament pateix una “paràlisi important” de la gestió municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>