Joel Kindred condueix la victòria del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

18/12/2017

Quart 92 - 100 Cantaires

Les temors del Bàsquet Quart les va aprofitar el Cantaires de Tortosa per acabar guanyant per 92-100 en l'últim partit de l'any a lliga EBA.

El partit va iniciar-se amb un Quart protagonitzant una bona sortida que era contestada pel Cantaires. Els deu punts de marge local van ser substituïts pels posteriors errors defensius que el Cantaires va aprofitar per a arribar al final del primer quart en empat a 23.

Després, el quart va tornar a distanciar-se, però just abans del descans un triple i una possessió perduda i aprofitada pel Cantaires situava el marcador en 54-49.

La visita al vestuari va ser positiva per als de Claudio Prieto que van dominar la segona part de l'encontre. Malgrat que el Quart va fer uns bons primers minuts que distanciaven als gironins de 12, un espectacular Joel Kindred va tornar a ficar al partit al Cantaires gràcies als seus 28 punts, màxim anotador del partit. L'encert en els tirs lliures del Cantaires amb un encert del 93% (26 de 28) també va ajudar als tortosins a guanyar un partit complicat.

Un resultat que situa al Cantaires en novena posició amb 17 punts amb set derrotes i cinc victòries.