ARNES

Joaquim Miralles pren possessió com a nou alcalde d’Arnes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Miriam Gavaldà | ARNES

26/10/2017

Arnes ja té nou alcalde, Joaquim Miralles, que agafa el relleu del que ha estat 22 anys alcalde del municipi i actual delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès. Miralles, que fins ara era el segon tinent d’alcalde, ha pres possessió del càrrec en un ple que s’ha celebrat aquest dimecres a la nit. El nou alcalde ha explicat com se sentia després d’assumir el càrrec i els objectius que s’ha marcat en el seu mandat.

Després de prendre possessió com a nou alcalde d’Arnes, Miralles ha presidit el seu primer ple on han aprovat una moció de rebuig contra l’article 155 que suspendria l’autonomia de Catalunya.

A l’acte s’ha pogut veure d’espectador Xavier Pallarès i també hi ha assistit el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, que ha felicitat el nou alcalde però que també ha tingut paraules d’agraïment cap a Pallarès.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>