ASCÓ

Joan Rebagliato guanya el XXIX Premi Literari “Vila d’Ascó” 2017


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | ASCÓ

16/05/2017

El lingüista Joan Rebagliato ha guanyat el XXIX Premi Literari “Vila d’Ascó” 2017 amb l’obra “Un port per quedar-me: Diari d’Alexandros”. El premi, dotat amb 3.600 euros i la publicació del llibre, es va lliurar en el transcurs del Sopar Literari. Rebagliato ja va guanyar el Premi Literari Vila Ascó 2011 amb l’obra “Embarcats” i va voler detallar les similituds i diferències entre les dues obres. Regabliato va explicar que l’obra guanyadora parla de la història d’un pirata que ha sabut arribar a vell i no sap per què.

Enric Abad es va emportar el XII Premi de Poesia Joan Perucho amb l’obra “Gojos del cor i la carn”. Aquest premi està dotat amb 2.400 euros així com la publicació del llibre. Quant al XXVII certamen de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi i pel que fa al premi general, dotat amb 600 euros, la guanyadora va ser Etna Miró Escobar, amb l’obra “On portem les flors?”, i pel que fa al premi local, dotat amb 400 euros, la guanyadora va ser Aina Ribes, amb l’obra “Un abans i un ara”. L’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, va posar de relleu la qualitat de les obres presentades i el prestigi que han adquirit els premis.

També es van fer públics els premis del XXIX Concurs de Fotografia Vila d’Ascó.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>