JESÚS

Jesús es prepara per iniciar les obres dels pressupostos participatius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | JESÚS

10/05/2017

L’EMD de Jesús està a punt d’executar les propostes guanyadores dels pressupostos participatius, que va impulsar uns mesos abans que l’Ajuntament de Tortosa. Així ho ha confirmat la portaveu del PDeCAT, Mònica Sales, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. En el cas de Jesús, la participació va ser del 8% del cens. Sales ha recordat que el procés es va vehicular a través de les entitats, i que va guanyar la proposta per instal·lar una pèrgola a l’institut escola Daniel Mangrané. De la mateixa manera, també es faran algunes millores al camp de futbol i la supressió de barreres arquitectòniques.

Sales ha remarcat que ja han començat a impulsar un nou procés participatiu, de cara als pressupostos del 2018, i amb el mateix sistema, a través del consell de participació ciutadana. A banda, la també regidora de Cultura ha explicat que ja han començat les obres de la segona planta de l’edifici de la Immaculada, per fer-hi una sala multiusos i acollir l’exposició permanent del ceramista Joan Panisello.

Aquestes obres tindran una segona fase, per fer de la segona planta de l’edifici de la Immaculada un hotel d’entitats, amb diversos despatxos i una sala de reunions.

A més, encara faltarà per recuperar el tercer pis de l’edifici, que l’EMD anirà rehabilitant en funció del pressupost. D’entrada, el més immediat serà crear un nou espai artístic al claustre de la Immaculada.

Finalment, Sales ha avançat que l’EMD de Jesús està acabant de posar a punt una aplicació per a mòbils que permetrà que la ciutadania puga comunicar de manera automàtica les incidències de la via pública.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>