JESÚS

Jesús aprova la construcció d’un pavelló poliesportiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | JESÚS

16/02/2018

L'EMD de Jesús tindrà un nou pavelló poliesportiu. Així ho va aprovar aquest dijous, i per unanimitat, el ple de l'EMD. El projecte ha estat encarregat a l'arquitecte jesusenc Marc Ferrando, i vol cobrir les mancances sorgides de les activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan a Jesús durant tot l'any.

El pavelló s'ubicarà al costat de les piscines i les pistes de pàdel de JesusSport, per tal de crear un complex esportiu que done servei a les necessitats del poble. Aquest pavelló tindrà una superfície de 1.967 m2 i el cost total serà d'un milió i mig d'euros. Disposarà d'un edifici principal amb graderies i la pista poliesportiva, i un mòdul secundari amb els vestidors.

Segons l'alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, aquest ambiciós projecte es finançarà amb un 77% de recursos propis i un 23% del pressupost que aportaran altres administracions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>