TARRAGONA

Jesús Gellida, politòleg: ‘Les eleccions del 21-D són més plebiscitàries que les del 27-S’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TARRAGONA

21/11/2017

El politòleg Jesús Gellida ha analitzat aquest dimarts el context de les eleccions del proper 21 de desembre, quan falta exactament un mes per als comicis i les diverses candidatures ja han començat la precampanya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gellida ha valorat que Esquerra ha optat per la llista pròpia perquè vol demostrar a les urnes que és el partit hegemònic de l’independentisme. També ha afegit que les eleccions del 21-D són “més plebiscitàries que les del 27-S del 2015”.

Gellida ha apuntat alguns dels escenaris posteriors al 21 de desembre, com ara la reedició del govern independentista o la formació d’un govern entre Esquerra i Catalunya en Comú, amb el suport extern la CUP.

En qualsevol cas, Gellida ha remarcat que seran unes eleccions molt polaritzades, que funcionaran com el referèndum que no es va poder fer l’1 d’octubre. Per tant, ha advertit que Catalunya en Comú ho tindrà difícil per mantenir l’equidistància.

Gellida també ha valorat que Ciutadans vol fer un discurs guanyador. Però el politòleg no creu que Ciutadans, el PP i el PSC sumin prou escons per aconseguir una majoria de govern alternativa al bloc independentista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>