TORTOSA

Jaume Solé confirma els contactes per integrar-se a Ciutadans: 'És un partit que sempre m'ha agradat'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/02/2018

Jaume Solé ha confirmat aquest divendres que ha començat a negociar la seua incorporació a Ciutadans, i que ara mateix aquest partit és la seua única opció per continuar en política. L’expresident del PP de Tortosa ha dit a Canal 21 Ebre que, després d’anunciar la seua baixa del Partit Popular, ja s’han posat en contacte amb ell diversos partits. I que Ciutadans és una força política que “sempre” li ha agradat, i que està fent “un gran paper” tant a Catalunya com a Espanya.

De fet, Solé ha remarcat que el Partit Popular arrossega el llast de la corrupció; un problema “estructural” i “molt greu”. Però més enllà d’això, Solé s’ha referit directament al trencament del “pacte de cavallers” que, segons ell, tenia amb Xavier Dalmau. Un pacte de dos anys cadascú com a regidor a l’Ajuntament, que el portaveu municipal del PP no va respectar i que les direccions provincial i catalana del partit no van fer complir.

D’altra banda, el politòleg ha analitzat l’actualitat política de Tortosa i del país. En aquest sentit, Solé ha desitjat “molts d’encerts” a la nova alcaldessa, Meritxell Roigé. Però, en canvi, ha lamentat el canvi de nom de l’institut o de la plaça Joaquín Bau. De fet, en to irònic ha dit que ell podria proposar que la plaça dels Països Catalans es puga dir “plaça de Tabàrnia”.

Finalment, Solé ha celebrat que el govern de l’Estat es plantegi ara aprofitar l’article 155 per garantir l’ús vehicular del castellà a les escoles de Catalunya. El politòleg ha titllat de “vergonyós” el que està passant els darrers anys a l’escola catalana. De fet, fins i tot ha lloat el català d’Inés Arrimadas i ha criticat el castellà de Marta Rovira.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>