TIVISSA

Jardí: ‘No podem marxar fent una declaració unilateral d'independència’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TIVISSA

05/10/2017

Així de clar s’ha expressat aquest dijous Jordi Jardí, quant una possible declaració unilateral d’independència en el ple de dilluns al Parlament. Jardí, que a més d’alcalde de Tivissa també és director general d’Administració de Seguretat, ha afirmat que cal ser més “intel·ligents” que “valents” per aconseguir que Espanya i Europa acceptin la separació de Catalunya, sense facilitar que l’Estat utilitze la força per evitar-ho. De fet, en la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Jardí ha recordat que els veïns de Tivissa van ser intel·ligents per evitar l’entrada dels antiavalots al seu poble, el passat 1 d’octubre, amb el bloqueig de tots els accessos.

De fet, ha dit que els cossos policials de l’Estat van intentar accedir-hi en dues ocasions durant el referèndum. Jardí considera que van triar la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova, i que després volien entrar a Tivissa, perquè buscaven llocs amb espais oberts per actuar amb una certa llibertat de moviments.

Jardí ha afirmat que la duresa amb què els antiavalots van actuar diumenge “no se la podia esperar ningú”. De fet, ha demanat la dimissió dels càrrecs polítics que van ordenar l’actuació policial, o que no la van frenar quan es van produir els primers ferits. A banda, també com a director general d’Administració de Seguretat, ha insistit a defensar l’actuació dels Mossos d’Esquadra.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>