Ja són tercers!

Albert Pascual | ASCÓ

25/09/2017

Palamós 1 - 3 Ascó

L'Ascó encadena la seua cinquena victòria després de guanyar per 1 a 3 al Palamós al seu estadi. Un resultat que situa a l'equip riberenc en tercera posició després de set jornades de lliga.

El partit va començar amb un equip local que volia atacar, però amb uns jugadors asconencs que ràpidament robaven la pilota buscaven el seu joc per aconseguir el gol. Amb tot el control local era evident durant els primers minuts de partit.

A partir de la mitja hora l'Ascó supera la pressió local i Sergi Moreno rep sol dins l'àrea la pilota per marcar el primer gol.

La resta de la primera meitat seguiria amb una tònica semblant, el Palamós collava a l'Ascó, però aquest, ben posicionat, evitava el perill.

A la segona part ho seguiria intentant el Palamós que veia l'empat al minut 55 quan marcava Marc Villa en una jugada a pilota parada.

L'Ascó superaria l'empat gràcies a dos penals xiulats a favor de l'equip verd que Víctor Bertomeu aconseguiria marcar.

Al final, patiment a la primera part i una segona amb joc més ordenat aguantant l'atac local, però el més important, els tres punts al sac.