TORTOSA

Irene Fornós s’incorpora com a independent a la llista d’ERC per al 21-D


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/11/2017

L’excoordinadora de l’ANC a les Terres de l’Ebre, la bitemenca Irene Fornós, formarà part de la llista d’ERC per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Fornós s’incorpora a la llista com a independent dins de la plataforma Catalunya Sí. El president de la Federació d’ERC a les Terres de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha recordat que en anteriors comicis ERC ja va incorporar independents a la seva llista, com és el cas de l’actual senador, el gandesà Miquel Aubà. Montserrat també ha avançat que Fornós acompanyarà Lluís Salvadó en els primers cinc llocs de llista per al Camp i l’Ebre.

Fornós ha explicat que no ha estat una decisió fàcil però que l’ha pres des de la responsabilitat i tenint en compte el seu compromís amb el país. Fornós considera que és el moment que la societat i aquells que han estat fent força per tirar endavant el procés, ara se sumin al projecte.

Preguntat pel fet que finalment les forces independentistes concorreran als comicis amb llistes separades, Montserrat ha defensat que allò important no és la unitat de les candidatures, sinó la unitat d’acció. // Foto ERC Ebre a Twitter.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>