BÍTEM

Irene Fornós (ERC): ‘Hem de fer el possible per evitar eleccions’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BÍTEM

02/02/2018

La diputada ebrenca d’ERC, Irene Fornós, ha volgut contrarestar “el desconcert” actual en el món sobiranista amb un missatge de tranquil·litat sobre la investidura del president de la Generalitat i la formació del nou govern. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Fornós s’ha referit a la polèmica per la filtració dels missatges entre Carles Puigdemont i Toni Comín. La diputada ha criticat que tant els partits unionistes com alguns mitjans ho interpreten com el final del procés. De fet, ha dit que el país va més enllà d’Artur Mas o del mateix Puigdemont.

A banda, la diputada republicana ha assenyalat que a Esquerra no li fan por les urnes. Però Fornós ha dit que les forces independentistes han de fer “tot el possible” per evitar la repetició de les eleccions.

Així, Fornós ha defensat la decisió del president del Parlament d’ajornar el debat d’investidura. De fet, ha remarcat que calia tenir totes les garanties per al conjunt de diputats, i no només per a Puigdemont. En qualsevol cas, Fornós ha fet una crida a actuar amb “realisme” i “tocant de peus a terra”, per trobar una fórmula efectiva de desbloquejar la investidura i de formar un nou executiu que puga governar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>