LA TORRE DE L'ESPANYOL

Instal·laran caixers automàtics a cinc municipis petits de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón / Manolo Velázquez | LA TORRE DE L'ESPANYOL

22/02/2018

Garcia, Godall, la Torre de l’Espanyol, Paüls i Vinebre podran fer els seus tràmits tributaris amb BASE sense haver de desplaçar-se. Un acord entre la Diputació de Tarragona, CaixaBank i els municipis permetrà instal·lar caixers automàtics d’última generació a aquests cinc municipis i set més del Camp de Tarragona.

Gràcies a aquest acord municipis com la Torre de l’Espanyol no s’hauran de desplaçar a l’hora de pagar tributs, treure diners o fer transferències, entre d’altres serveis. Joan Juncà és alcalde de la Torre de l’Espanyol.

Per Juncà, es tracta d’un servei ‘indispensable’ a l’hora de promocionar el municipi.

Per l’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, la instal·lació del caixer automàtic representarà un gran avenç per als seus veïns.

L’acord consisteix en la instal·lació de dispositius denominats com a ‘Punt Groc’ en espais municipals o indrets d’ús públic. El conveni preveu que CaixaBank, la Diputació i cada ajuntament assumeixin a parts iguals el cost de cada caixer. CaixaBank aportarà la tecnologia i es farà càrrec de la instal·lació i manteniment dels dispositius, els municipis facilitaran l’espai físic i vetllaran pel seu bon ús i BASE ha adaptat tot el seu sistema de pagament perquè sigui efectiu a través d’aquest sistema.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>