SANT CARLES DE LA RÀPITA

Indignació a la Ràpita per la violència de l'actuació de la Guàrdia Civil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

01/10/2017

Centenars de persones continuen congregades al Recinte Firal de Sant Carles de la Ràpita després de les càrregues policials d'aquest matí que han obligat a aturar la votació.

Desenes d'agents antidisturbis amb pistoles d'aire comprimit, escuts i porres han acordonat l'entrada al pavelló i han fet fins a tres càrregues copejant amb les porres les persones que intentaven impedir-los l'accés. Una desena de persones han resultat ferides, alguns amb traus al cap. Finalment els agents han entrat al recinte i s'han endut les urnes buides. Les urnes amb els vots dels ciutadans les han pogut amagar.

Cap al migdia, els centenars de rapitencs congregats a la zona portuària han pogut tornar a entrar al lloc on s'han habil·litat les diferents meses de votació a la localitat marinera.

L'alcalde, Josep Caparrós, s'ha mostrat molt indignat pels fets ocurreguts a la ciutat.

Entre els veïns, alguns amb les cures de les ferides ben visibles, també indignació pel que ha ocorregut.

A la una del migdia la votació continuava suspesa a la Ràpita. Molts veïns han optat per anar fins a les Cases d'Alcanar on la votació continua de forma més o menys tranquila al col·legi de l'Ajuntament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>