LA SÉNIA

Inauguren el nou curs de l’Antena del Coneixement a la Sénia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

11/11/2017

L’Auditori del Centre Obrer de la Sénia va acollir el passat divendres la presentació del curs 2017-2018 de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV. Es tracta d’una iniciativa per apropar al territori la universitat pública i fomentar-ne el coneixement. El vicerector d’Universitats i Societat de la URV, Jordi Tous, ens parla d’aquest projecte.

Tous va explicar que és molt important involucrar les entitats locals en el projecte per enriquir-se mútuament. I ha destacat la importància de fer arribar als joves de les activitats del campus extern.

La regidora d’Ensenyament de La Sénia, Isabel Castell, ha destacat el privilegi d’acollir un acte com aquest a la població.

Durant l’acte es va premiar l’alumne amb millor qualificació a les PAU i els alumnes de l’institut de la Sénia van llegir textos literaris. L’acte va ser amenitzat amb les actuacions musicals del Cor Infantil, Joventuts Unides i l’Agrupació Musical Senienca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>