TORTOSA

Iceta: “Volem mantenir les alcaldies que tenim i guanyar-ne d’altres”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

11/02/2018

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet aquest dissabte una anàlisi de la situació política actual tant a les Terres de l’Ebre com a Catalunya. Iceta ha assistit a la reunió ordinària del Consell de la Federació de l’Ebre on ha assegurat que ja es preparen per a les eleccions municipals. L’objectiu és mantenir les alcaldies que ja tenen al territori i guanyar-ne d’altres com la de Tortosa.

Sobre el canvi d’alcaldia a Tortosa, Iceta ha sentenciat que el problema no és la persona sinó el projecte.

A nivell de Catalunya assegura que seguiran mantenint la seua proposta d’un acord ampli, d’una reforma federal i d’un govern progressista. I remarca que de cara a les properes eleccions volen convèncer tant els votants de Ciutadans com de l’independentisme.

Sobre la situació de bloqueig polític a Catalunya, el primer secretari del PSC, diu al govern que aquesta legislatura ha de ser diferent a l’anterior. Avisa que no poden donar responsabilitats a persones que no les poden exercir i demana un govern estable, eficaç i amb perspectiva de diàleg amb l’Estat. Per a Iceta els independentistes haurien de ser els primers interessats en elegir un president per aturar l’aplicació del 155.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>