AMPOSTA

Iceta demana el vot per evitar que torni a manar l’independentisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

09/12/2017

Míting del PSC divendres a Amposta amb el primer secretari, Miquel Iceta, al capdavant. Iceta va alertar que una victòria de l’independentisme el 21-D portarà Catalunya a la ruïna total i a més 155.

El primer secretari del PSC va assegurar que votar JxCat o ERC és tornar a posar Catalunya en mans de la CUP.

Iceta se va assegurar que no es mereixen seguir governant els que ho han fet fins ara i va demanar un canvi de rumb de la política catalana. D’altra banda, la cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra i el candidat número 3 d’Units per Avançar, Joan Caballol, van fer un símil de castellers i bandes de música per explicar com veuen la política actual.

La candidata número 4 per Tarragona del PSC, Bibiana Porres, va assegurar que l’únic candidat que Catalunya necessita és Miquel Iceta.

A l’acte també hi va assistir el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, que va explicar que mai es podria sentir estranger a Catalunya i que el riu Sénia no seria mai una frontera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>