JESÚS

Iberolei de Santa Bàrbara guanya el Concurs d'Olis de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | JESÚS

25/02/2018

Jesús ha celebrat aquest cap de setmana la XXIII Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre i la II Fira de la Garrofa. Un dels actes més esperats ha estat l'entrega de premis del 34è Concurs de Tast d'Olis de les Terres de l'Ebre. L'oli Iberolei de la Cooperativa de Santa Bàrbara ha estat escollit el millor d'aquesta campanya enduent-se el primer premi en la categoria de millor oli verge extra.

L'oli guanyador serà inscrit als certàmens Oliva Japan International i les Olives de França. El president de l'EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha destacat la oportunitat que representa per als productors alhora de donar-se a conèixer al mercat internacional.

Sobre la Fira de la Garrofa, Ferrando ha remarcat el potencial gastronòmic del producte i ha assegurat que s'esforçaran perquè es reconegui aquest sector.

La inauguració de la Fira va anar a càrrec del xef amb Estrella Michelin, Jeroni Castell, que també va formar part del jurat del concurs de Tast d'Olis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>