AMPOSTA

Gran èxit de Txarango a les festes majors d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Laura Porta / Gustau Moreno | AMPOSTA

16/08/2017

El grup català Txarango va oferir dimarts a la nit un dels concerts de l’estiu a les Terres de l’Ebre. Va ser en el marc de les festes majors d’Amposta, davant d’unes 7.000 persones. Els Txarango van tocar gairebé tots els temes del seu tercer disc, ‘El cor de la Terra’, que també és el més solidari de la banda. Després d’un temps viatjant per llocs com Melilla i Palestina, els Txarango han entès que hi ha gent que necessita ajuda. Gent com els refugiats de Síria, però també persones amb discapacitat intel·lectual o amb dependència, o infants amb trastorns de salut mental. Entre les cançons més cantades pel públic d’Amposta, temes com ‘Esperança’ o ‘Músic de carrer’. Un altre moment especial del concert van ser quan els Txarango van fer pujar a l’escenari la cantautora tortosina Montse Castellà, que precisament dos dies abans també havia tocat a Amposta amb Les Kol·lontai.

Un altre fet remarcable del concert va succeir quan, quasi a meitat del concert, el cantant del grup, Alguer Miquel, va fer un petit discurs per convèncer al públic de la importància d’ajudar totes les persones que pateixen per culpa de les guerres, els desnonaments o la fam. I tot seguit, va arribar un dels moments més esperats de la nit, quan els Txarango i les corals de la Fila i la Lira van interpretar la cançó ‘Quan tot s’enlaira’.

Per finalitzar el concert, van tocar la cançó ‘Compta amb mi’, també una de les més conegudes del grup. Txarango tornarà a actuar aquest estiu a les Terres de l’Ebre. Serà el proper 23 d’agost a Mora d’Ebre, en un concert que començarà a les 23.30 hores al parc de l’illa de Saurí. En aquest cas, el concert no serà gratuït com a Amposta, sinó que les entrades es vendran a taquilla per 8 euros, el mateix dia 23 d’agost.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>