TORTOSA

Gerard Figueres: “Els jocs esportius del 2019 són un repte de país”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

13/03/2017

El Govern planteja els CSIT World Sports Games que se celebraran a Tortosa i altres municipis de les Terres de l’Ebre com el gran esdeveniment esportiu de Catalunya per al 2019. Una setmana després que es fes públic que la candidatura Tortosa-Terres de l’Ebre havia estat la guanyadora per organitzar aquest jocs, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha afirmat que l’organització d’aquests jocs serà un repte de país i que el compromís del Govern és màxim.

Per la seva part, el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha dit que el comitè avaluador del CSIT va quedar “molt sorprès pel potencial turístic i esportiu” del territori, així com la implicació de l'esport escolar o la voluntat d'adaptar els reglaments esportius per fer més inclusiva la pràctica de l'esport. Domingo ha recordat que l'any vinent es tindrà ocasió de posar a prova la logística del territori amb els jocs escolars, que portaran entre 3.000 i 5.000 esportistes. Els jocs de 2019 preveuen la vinguda d'entre 8.000 i 10.000 persones.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha instat a “la implicació de tot el territori” en uns jocs que “hauran de comptar amb la complicitat de voluntariat”. Quant a la logística, Bel ha assegurat que hi ha suficient allotjament per acollir els esportistes i les seves famílies i que el gran repte serà establir una xarxa de transport que doni resposta a les necessitats de desplaçament.

El juny vinent, la delegació de Tortosa-Terres de l'Ebre recollirà el testimoni a Riga, l'amfitriona dels jocs d'enguany. Foto SÍLVIA ALARCÓN.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>