SANT CARLES DE LA RÀPITA

Gastronomia i comerç s’uneixen per la promoció del llagostí de la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

24/10/2017

Onze restaurants celebraran del 4 de novembre al 10 de desembre les Jornades del Llagostí de la Ràpita. El tret de sortida es donarà el 4 de novembre amb la tradicional Diada del Llagostí amb una àmplia oferta de receptes per a tots els visitants. S’espera repartir uns 400 quilos de llagostí, el producte estrella a la Confraria de Pescadors Verge del Carme de la Ràpita. La regidora de Turisme de la Ràpita, Rosa Anglès, ha destacat que enguany, i com a novetat, la gastronomia sumarà sinergies amb el sector turístic amb packs especials oferts per l’Estació Nàutica, però també amb el comerç, involucrant la Unió de Comerç Ràpita.

Pel que fa a les captures de llagostí, el secretari de la Confraria de Pescadors Verge del Carme, Joan Balagué, ha explicat que a dia d’avui han entrat a la llotja rapitenca 23 tones, de les quals 3.000 quilos aquest mes d’octubre cosa que els porta a preveure que l’exercici es tancarà amb unes 30 tones.

La Diada tindrà lloc al pavelló firal a partir de les 12 hores i el preu de la degustació amb beguda serà de 5 euros. Pel que fa a les jornades gastronòmiques, s’oferiran menús especials a preus que oscil·len entre 35 i 40 euros els caps de setmana, amb ofertes especials entre setmana. La Diada i les Jornades s’han presentat a l’espai gastronòmic del mercat de la Ràpita on el cuiner Albert Guzmán ha fet una demostració elaborant una recepta amb el llagostí com a protagonista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>