GANDESA

Gandesa traurà a concurs la gestió turística de la Fontcalda


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | GANDESA

30/01/2018

L’Ajuntament de Gandesa traurà a concurs públic la gestió del balneari de la Fontcalda, amb l’objectiu de potenciar turísticament aquest espai. L’alcalde ha explicat aquest dimarts que durant el mes de febrer aprovaran el plec de condicions, un cop que l’Ajuntament ja va liquidar la societat municipal que gestionava el balneari. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Carles Luz ha afegit que amb la liquidació de la societat municipal s’han tret una llosa de damunt, i que ara una empresa gestionarà la Fontcalda amb unes pautes molt marcades per l’Ajuntament.

Segons Luz, la nova gestió de la Fontcalda podria estar plenament operativa abans de l’estiu. L’alcalde ha assenyalat que una gestió municipal i totalment pública de la Fontcalda era inviable. Però ha insistit que es farà un gestió professional d’aquest espai tan emblemàtic, amb unes regles del joc que posarà l’Ajuntament. De fet, també es prepara una ordenança que regularà l’accés al balneari de la Fontcalda.

D’altra banda, Luz també ha detallat el pressupost municipal per al 2018. Segons l’alcalde, l’Ajuntament prioritzarà la millora de carrers, i especialment la reurbanització del carrer Horta. De la mateixa manera, enguany també es faran les obres de millora del pati de les antigues escoles, un espai en què es fan molts dels actes públics a Gandesa.

Finalment, Luz ha explicat que ja han cedit al Consell Comarcal de la Terra Alta els terrenys, al costat del cementiri, en què ha de construir-se la primera deixalleria de la comarca. L’alcalde ha destacat que es tracta d’una obra important, ja que resol un dèficit històric a la Terra Alta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>