GANDESA

Gandesa es proposa eliminar les barreres arquitectòniques i esdevindre un municipi accessible a tothom


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

14/03/2018

L'Ajuntament de Gandesa i l'associació Barreres Fora han firmat un conveni de col·laboracio per a eliminar les barreres arquitectòniques als edificis municipals i al nucli urbà de la ciutat. El document també preveu tirar endavant accions per a incentivar els comerços a millorar les condicions d'accessibilitat als establiments.

L'Ajuntament contractarà personal del sector de la construcció en situació d'atur i amb risc d'exclusió per a fer les feines de millora i adequació de les deficiències arquitectòniques que s'han observat, i també es proposarà al ple del consistori bonificar el permís d'obra a totes les actuacions de millora de l'accesibilitat.

Amb aquestes accions es vol aconseguir que Gandesa esdevingui aviat un municipi accessible per a tothom.

La reunió de signatura del conveni ha tingut lloc a les dependències municipals i ha comptat amb la presència de Fina Ambròs, presidenta de l'associació; Balbina Saun, representant a la Terra Alta, i Carles Luz, alcalde de la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>