GANDESA

Gandesa aprova el seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

14/12/2017

El passat 28 de setembre, l’Ajuntament de Gandesa va aprovar per Ple Municipal el seu Pla d'acció per a l’energia sostenible conforme als compromisos adquirits en el moment de la seva adhesió voluntària al Pacte d’Alcaldes.

Aquest és un mecanisme per a implicar a totes les administracions locals europees en l'adopció de mesures per a afavorir l’estalvi energètic i les energies renovables. Els ajuntaments signants assumeixen el compromís de reduir en un 20% les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) l’any 2020 respecte a les de l’any 2005, a través d’augmentar la seva l’eficiència energètica i d'incrementar l’energia provinent de fonts renovables.

En el pla s'inclouen 27 actuacions que permetran reduir 3.141 tones de CO2 del municipi gandesà i assolir l’objectiu establert per a l'any 2020. Les accions s’han organitzat en diferents línies estratègiques: eficiència energètica, energies renovables, mobilitat i residus.

Aquestes actuacions es dirigeixen principalment a reduir el consum energètic derivat de l’activitat de l'Ajuntament, però també el consum energètic dels sectors inclosos en el PAES: domèstic, serveis, transport i gestió de residus.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>