FLIX

Francesc Barbero (ERC): ‘La declaració d’independència ha de produir-se sí o sí’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | FLIX

09/10/2017

Francesc Barbero ha afirmat aquest dilluns que és “ineludible” una declaració unilateral d’independència (DUI). Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el primer tinent d’alcalde de Flix ha dit que confia que tant el president de la Generalitat com la resta del govern donin compliment del resultat de l’1 d’octubre, tal i com estableix la llei aprovada pel Parlament. Barbero, que també és vocal de la comissió executiva de l’Associació de Municipis per la Independència, espera una declaració “sí o sí” aquesta mateixa setmana.

Amb tot, el regidor d’Esquerra ha dit que són “comprensibles” els dubtes que s’han expressat des de l’entorn del PDeCAT sobre la velocitat i els terminis de la DUI. Però també ha advertit que perquè hi hagi una mediació i un diàleg, cal que Catalunya i Espanya seguin a la taula per parlar d’igual a igual, després de la proclamació de la independència.

Barbero ha insistit que l’Estat espanyol no negociarà res abans d’una declaració d’independència, perquè fins ara es veu en una situació de força. El vocal de l’AMI també ha assenyalat que el món local i l’Assemblea d’Electes de Catalunya es posarà al servei del país.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>