TORTOSA

Fran Montañés i Mar Vidal guanyen al circuit Catval de Tortosa

Albert Pascual | TORTOSA

10/04/2017

Les instal·lacions del Club Tenis Tortosa van protagonitzar les finals del XIII Circuit Catval de Tenis en la quarta edició del Memorial Raúl de Luis. El Circuit Catval està organitzat i participen clubs de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat.

La jornada de dissabte s'havia de disputar originalment a finals de març, però el mal temps ho va impedir.

Aquest torneig de tenis va comptar amb la participació de 190 tenistes, enguany també amb la participació de les categories infantils.

En total, a l'edició tortosina del Catval es van disputar més de 400 partits de tenis en un mes de competició.

En categoria absoluta masculina Fran Montañés del Club Tenis Tortosa va guanyar la final al francès Etiène per 6-1 i 6-4. Per la seua part, la final femenina la van disputar dos tenistes del Club Tenis la Closa de Vinaròs on Mar Vidal va guanyar per 6-4 i 6-4 a Joana Miralles.

El Circuit Catval continuarà després de Setmana Santa a la Ràpita, Amposta i Vinaròs.