AMPOSTA

Forcadell: ‘Els petits i mitjans propietaris aposten pel canvi als regants de la Dreta’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | AMPOSTA

10/10/2017

A només una setmana de les eleccions a la Comunitat de Regants de la Dreta, el candidat renovador, Dani Forcadell, ha afirmat aquest dimarts que ha arribat l’hora del canvi per fer que l’entitat entri al segle XXI. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Forcadell ha tornat a criticar la falta de transparència a la comunitat, en qüestions com la gestió econòmica o la contractació d’obres.

El candidat renovador també ha criticat la falta de transparència en el vot delegat, que voldria suprimir si aconsegueix la presidència dels regants de la Dreta. Segons Forcadell, les grans finques estan delegant els seus vots per la continuïtat de Manel Masià. Però la seua candidatura està convençuda de poder obtenir el suport dels petits i mitjans propietaris.

Forcadell ha recordat que es vol trencar amb una inèrcia de 40 anys. De fet, ha assegurat que el mateix Jordi Pujol va desactivar, en persona, una candidatura alternativa a la Comunitat de Regants, a canvi que la Generalitat salvés la cooperativa arrossera. Però el candidat ha negat una lectura política de les eleccions dels regants. De fet, ha anunciat que no tornarà a presentar-se com a regidor d’Esquerra, ja que vol dedicar-se només a la pagesia i a la Comunitat de la Dreta.

A banda, Forcadell ha insistit que hi ha marge per rebaixar l’actual rebut de l’aigua, un 20% més elevat que el que paguen els regants de l’Esquerra. També ha dit que cal que la Comunitat de Regants de la Dreta es posicione en contra de l’actual pla hidrològic de la conca de l’Ebre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>