TARRAGONA

Foment evita posar data al desviament obligatori de camions de l’N-340 a l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | TARRAGONA

11/12/2017

El Ministeri de Foment no confirma quan s’implementarà el desviament obligatori de vehicles pesants de la carretera N-340 cap a l’AP-7, una mesura que la Generalitat havia anunciat que entraria en vigor l’1 de gener del 2018. El ministre Íñigo de la Serna ha assegurat aquest dilluns que es treballa “intensament” per materialitzar el compromís adquirit, però ha evitat posar-hi data perquè “els informes són complexos i el tràmit no és senzill”. De la Serna ha dit que compliran el compromís, però que encara és d’hora per saber si podran arribar al mes de gener.

El ministre ha explicat també que les obres del tram Tarragona-Vandellòs del Corredor del Mediterrani es van enllestir “fa uns dies”, però que no n’havien informat per la campanya electoral. Segons De la Serna, actualment s’estan fent “processos de realització de proves, d’auscultació de la via i la vigilància de la part corresponent a la catenària”.

Pel que fa a la resta de trams del Corredor, el titular de Foment ha afirmat que en tots ells s’està aplicant un criteri de “màxima celeritat” i que no existeix “cap problema de finançament”. “No s’escatimarà ni un euro ni hi haurà un sol minut de retard per manca de disponibilitat pressupostària”, ha garantit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>