TORTOSA / LA SÉNIA

Final al Baix Ebre i Montsià dels Jocs Esportius Escolars


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA / LA SÉNIA

06/03/2018

La piscina de Tortosa va acollir aquest dissabte, l’última jornada del Campionat Comarcal del Baix Ebre, dels Jocs Esportius Escolars. Una jornada on van participar un total de 94 nedadores i nedadors.

El campionat va permetre que tots els participants disputessin en quatre estils d’aquest esport: esquena, braça i papallona. Una bona oportunitat per promoure l’esport entre els més joves, i també l’especialització en les diferents disciplines de la natació.

La jornada va estar organitzada pel consell esportiu del Baix Ebre, amb el suport tècnic del Club Natació Tortosa, qui va lliurar els premis als guanyadors i guanyadores, així com les medalles de participació.

Una nova cita, espera als millors classificats del Baix Ebre, a la Final Territorial que es disputarà el proper 21 d’abril, a l’Ametlla de Mar.

Per una altra banda, a la piscina municipal de la Sénia es disputava la mateixa Final dels Jocs Esportius Escolars, on van participar xiquets i xiquetes, de les diferents poblacions de la comarca del Montsià.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>