LA GALERA

Festa grossa del Running a la Galera

Albert Pascual | LA GALERA

03/10/2017

La Galera va celebrar els deu anys de la seua cursa urbana en una gran festa esportiva, i musical, que va reunir a gairebé tot el poble, i molta més gent vinguda d'altres localitats de les Terres de l'Ebre.

Després de 10 anys, el Club Excursion ista Roca Miloca va anar a per totes organitzant, a més de la cursa de 10 kilòmetres en un circuit de dues voltes per quasi tots els carrers del poble, una marxa encara més inclusiva pels voltants... però hi ha molt més.

L'èxit d'aquesta proposta es va veure recompensat pels 60 inscrits a la marxa i els 140 participants en la cursa que després van poder gaudir d'un sopar i concert.

A més a més, també es van fer proves de curses infantils i una batucada que va posar ritme a la tarda. Amb la Cursa Urbana de la Galera només en quedaran dos més per tancar el circuit del Running Series d'enguany. En aquesta ocasió va guanyar Xavi Queral del Fondistes d'Amposta en completar els 10.000 en 35:51, mentre que en fèmines Pilar Rus de les Borges Trail de Valls va encapçalar la categoria parant el cronòmetre en 39:52.

Tortosa i Jesús decidiran qui guanya l'edició 2017 del Running Series.