MADRID

Ferran Bel no declara davant la Fiscalia del Tribunal Suprem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | MADRID

26/09/2017

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, es va negar a declarar davant de la Fiscalia del Tribunal Suprem. Bel va recórrer a peu la distància entre la seu del Govern a Madrid i la seu de la Fiscalia General de l'Estat acompanyat de membres del PDeCAT, ERC, En Comú Podem, En Marea, Compromís, PNB i EH-Bildu. Va arribar a les cinc de la tarda a les dependències de la fiscalia i només hi va estar a dins cinc minuts. A la sortida, va explicar que s'havia acollit al dret de no declarar i va explicar que havia entregat una còpia del decret d'alcaldia de suport al referèndum per tal que el fiscal pugui comprovar que no coincideix amb el contingut expressat a la seva querella.

Bel també ha criticat que sigui precisament Maza –un fiscal general reprovat pel Congrés- qui hagi citat a declarar el 75% dels alcaldes catalans per donar suport al referèndum. L'alcalde i diputat va remarcar que ni ell ni la resta d'alcaldes han comès cap delicte amb els decrets signats i va assegurar que, tot i les citacions de la fiscalia, no canviaran de criteri.

Bel és l'únic alcalde proreferèndum que també és diputat al Congrés, i contràriament al que ha passat amb els altres quatre alcaldes aforats al Parlament de Catalunya, la seva citació introdueix aquesta possibilitat de no acudir voluntàriament a la cita. Tanmateix, va decidir assistir-hi i ho va fer sense el tràmit del suplicatori al Congrés.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>