TORTOSA

Familiars i amics d'Emma i Manel demanen justícia en l'inici del juí


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

12/02/2018

Crits de 'Volem justícia' de familiars i amics d’Emma Garcia i Manel Constantino, dos joves de 15 i 18 anys d’Amposta i Masdenverge que van morir víctimes d’un accident a l’N-340 al desembre de 2016. El conductor que els va envestir va donar positiu en consum de cocaïna. Aquest dilluns unes 200 persones s’han concentrat a les portes del jutjat de Tortosa on ha començat el judici contra l’home que els va envestir. Se’l jutja per dos presumptes homicidis per imprudència greu conduint sota l’efecte de les drogues. La Fiscalia demana 4 anys de presó per a l’acusat. Una pena que per als familiars és insuficient. Demanen una condemna exemplar.

L’acusat arribava als jutjats de Tortosa passades les 9 del matí. Era traslladat en furgó policial ja que es troba en presó preventiva per haver-se saltat la prohibició de conduir imposada pel jutge. Quan ha arribat el furgó policial s’han viscut alguns moments de tensió i l’acusat ha estat rebut amb crits d’assassí.

El judici ha començat passades les 9,30 del matí. Una petita sala ha acollit les declaracions d’agents dels mossos d’esquadra i testimonis que eren al lloc de l’accident. El lletrat de l’acusat, Ramon Martínez, ha manifestat que la valoració de la defensa és positiva i que demanen l’absolució.

La defensa també intentarà demostrar que hi ha certes patologies de l’acusat que són incompatibles amb l’ús de cocaïna, tot i que l’home va donar positiu en el test que se li va practicar després de l’accident. Demà dimarts continuarà el juí amb declaracions de pèrits, metges forenses i de l’acusat. Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>